tiistai 17. huhtikuuta 2012

Hei taas kaikki!

Täällä sitä ollaan pitkästä aikaa. Kyllä tämä blogin kirjoittaminen olisi ihan mukavaa, mutta kuvien käsittely ja erityisesti niiden tolkuttoman hidas lataaminen tänne syövät miestä, argh. Siksi aina lykkään ja lykkään tätä päivittämistä vaikka asiaa olisi paaaaljon.

Talvi on ollut kertakaikkiaan m a h t a v a! Oli lunta, sopivasti pakkasta ja paljon tekemistä pihalla. Pihan laidasta alkavalle peltoaukealle hurautti naapuri meille moottorikelkalla ladun ja sitä oli mukava lasten kanssa kiertää. Kiitos vaan Jari & Samuli :=) Minä en olisi montaa kertaa vielä suksille päässyt, kun Maijaa ja Kerttua olisi saanut mitenkään mukaan. Nyt saatoin laittaa tytöt päikkäreille portaille ja hiihtää ympyrää pellolla ;=) Pisimmillään välimatkaa oli vain parisataa metriä ja ajallisesti eroa vain muutama minuutti. Itkuhälytin kantoi koko matkan, mutta kertaakaan tytöt eivät heränneet, vaan nukkua posottelivat, kun minä hiihtelin. Just kun vauhtiin pääsin, niin kevään tulo pääsi jotenkin yllättämään. Yhtäkkiä huomasin, että aamulla herätessä oli ärsyttävän valoisaa ja aurinko sulatteli lumen pintoja kiiltäväksi. Onneksi öisin piti kunnon pakkasia ja saatiin hankia ja makeat kelit tuonne Saikanväylälle. Sieltä onkin joitakin kuvia tuossa alapuolella. Kuvat on ihan missä sattuu järjestyksessä, en millään saanut niitä kronologiseen orderiin.

Ja eikö ole huisia Pääsiäisnoitia!


1 kommentti:

Tuula Lalli kirjoitti...

Tervetuloa takaisin bloggailemaan. Toivottavasti kuvien lisäys on nyt nopeampaa :). Aurinkoa saadaan ennusteen mukaan odotella ainakin viikko... joku iloitsee, joku itkee.
Mukavaa kevään jatkoa!
--
Tuula ja parrat naapurista